Spar penger med bensinkort og drivstoffkort

Fyll bensin på en god måte

Du kan spare mye på å ha bensinkort, også kalt drivstoffkort. Vi skal fortelle deg noen fordeler og ulemper med å ha et bensinkort. Den viktigste faktoren for de fleste er å spare penger. Viktig å vite innen du skaffer deg et drivstoffkort er at du i tillegg vet at bensinstasjonene normalt endrer prisene gjennom hele uken. Det er lurt å finne ut når i uken akkurat din bensinstasjon tenderer å ha de beste prisene. Totalt sett har du mest å spare på å bruke rett drivstoffkort, på rett bensinstasjon på rett tid. Da kan du faktisk spare 1-2 kr per liter bensin/diesel. Det blir det fort penger av. Vi har følget med prisene en tid der vi holder til i Bergensområdet og oftest er de billigste prisene her på mandag på dagen og onsdag ettermiddag samt på helgen med start fredag kveld. Så vil du spare penger på drivstoff skaff et bensinkort og hold kontroll  på hvilken tidspunkt det er best og fylle tanken der du bor.

Fordeler med Bensinkort / Drivstoffkort

  1. Du får billigere bensin og drivstoff. Hvor mye rabatt du får spørs på hvilket drivstoffkort du har og hvor du fyller tanken. Se på vår oversikt for Drivstoffkort.
  2. Med mange kort får du rabatt på alt du spanderer på den bensinstasjonen bensinkortet har rabatt på.
  3. Du har alltid penger i reserve til drivstoff eller annet med et bensinkort så lenge du ikke bruker det for mye.
  4. Drivstoffkortene har også andre fordeler i tillegg til bensinrabatt. Andre fordeler kan være shoppingrabatter på for eksempel nettbutikker, ulike reiserabatter, fly rabatter etc.
  5. Et bensinkort hjelper deg å holde kontroll på  kan holde kontroll på dine drivstoffutgifter. Bra og ha for enhver og deg som driver bedrift.

Ulemper med Bensinkort / Drivstoffkort

  1. Hvis du ikke betaler eller klarer å betale de månedlige utgiftene på kortet så begynner det å løpe renter. Disse rentene spiser kjapt opp sparingsgevinsten du har gjort med å bruke kortet.
  2. Hold kontroll på hvilke avgifter akkurat ditt kort har slik at du ikke åker på noen overraskelser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s